interior1

ТАПЕТИ И ФОТОТАПЕТИ

Фототапети на материал ФЛИС основа e най лесния съвременен метод за лепене на стенни облицовки в световен мащаб.

roofing

ГИПСОКАРТОН

Използва се за облицовка на стени, окачени тавани, преградни стени и декоративни елементи. Гипсокартонът се дели на обикновен, водоустойчив и пожароустойчив.

МАЗИЛКИ

Мазилката е важна част от вътрешното оформление. Мазилките биват интериорни и екстериорни, според предназначението и материалите, вложени в тях.

free-consulting

ШПАКЛОВКИ

Шпакловката е един от най важните процеси от етапа на довършителните работи. Тя е прахообразна или готова смес, която след нанасяне и изсъхване формира завършващ слой върху обработената повърхност.

condroremodeling
renovation

МАЗИЛКИ ДЕКОРАТИВНИ

Декоративните мазилки биват няколко вида: перлени, венециански (полирани), травертино и др.

painting

БОИ

Боядисването е един изключително важен процес, който на пръв поглед изглежда много лесно изпълним, но на практика не е така.

ЕЛ. УСЛУГИ

Ел. услугите започват още с проекта на новия дом или с планирането на ремонта. Всяко едно жилище има безброй електроуреди със различни ел. консумации и мощности.

roofing

ЗАМАЗКИ

Преди да се положат подовите покриятия е нужно да се направи замазка. Тя допринасят за създаването на равна и здрава основа за подово покритие.

architecture
new-houses

ИЗЧИСТВАНЕ И КЪРТЕНЕ

Притежавайки една от най-добрата професионална къртачна техника и опит, ние с лекота и прецизност къртим, изчистваме и извозваме всякакъв вид строителен материал.

laminate

ФАЯНС И ТЕРАКОТ

Гранитогресът и теракотата са материали с различен състав и приложение. Гранитогресът съдържа фелдшпат, докато теракотата се изработва от различни видове глина, което прави структурата й с по-висока водопоглъщаемост и по-ниска здравина.

ПАРКЕТ И ЛАМИНАТ

Паркетът е вид дървена подова настилка, изработена най-често от бук, дъб, орех, череша или иглолистна дървесина. Тя се поставя в различни геометрични фигури и мозайки – триъгълни, правоъгълни или по-сложни.

new-houses

ВИК УСЛУГИ

В случай, че имате нужда от ВиК ремонт, ние сме на ваше разположение! Ние работим професионално, и ежедневно се занимаваме с различни модели мивки, вани, тоалетни, душ кабини и др.

two-men
НИЕ СМЕ
НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР
За връзка с нас
Поискайте оферта, свържете се с нас.
0896 311 121

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

9:00 - 17:30

СЪБОТА - НЕДЕЛЯ

10:00 - 15:30